Plezier maken en herinneringen ophalen. Dat is van waaruit ik vertrek. Bijna ongemerkt maak ik plaatjes van een spontane lach of glinstering in iemands ogen. Op mijn beelden kijkt bijna niemand in de camera maar maak je ècht contact met elkaar. Ik zorg ervoor dat je samen in het moment zit en relaxed jezelf kunt zijn. Dat levert beelden op waarin je jezelf en je lievelingen herkent. We gaan het bos in, de hei op en ik volg jullie 1-2 uur. Vol herinneringen en een bijzondere ervaring rijker ga je weer naar huis. Of beter nog, ga je nog lekker samen nagenieten met een kop koffie of een lekker wijntje. In het geval van een nieuw gezinnetje (oftewel: er is een kindje geboren!) dan starten we thuis en gaan we daarna als het kan naar buiten.

Familystory
tot 5 personen
1,5-2 uur fotografie
reiskosten tot 10 km rondom Veghel, daarna 0,35 ct per km

I:  30 digitale HR beelden in online gallery €275,00
II:  60 digitale HR beelden & luxe album 15 x 15 cm € 335,00

Max. 2 extra personen bij te boeken voor €15 pp
Geschikt voor gezinnen, newborn, vrienden/vriendinnen

CONTACT ME

We are more than family

we're like a really small gang

Op pad gaan met een familie raakt me elke keer weer. De band tussen een ouder en een kind, tussen broer en zus, of als je geluk hebt, met opa en oma, ontroert me.
De essentie pakken van wie jullie zijn als gezin met jullie kleine gekkigheidjes, de manier van naar elkaar kijken en om elkaar lachen, hoe je elkaar vasthoudt. Dat is ZO de moeite waard om vast te leggen en voor altijd te kunnen herinneren.

PS: Van elke Familystory doneer ik €5,00 aan Natuurmonumenten. De Nederlandse bossen en duinen zijn mijn werkplaats en ik wil heeeel graag dat ze zo mooi blijven als ze zijn.