Plezier maken en herinneringen ophalen. Dat is van waaruit ik vertrek. Bijna ongemerkt maak ik plaatjes van een spontane lach of glinstering in iemands ogen. Op mijn beelden kijkt bijna niemand in de camera maar maak je ècht contact met elkaar. Ik zorg ervoor dat je samen in het moment zit en relaxed jezelf kunt zijn. Dat levert beelden op waarin je jezelf en je lievelingen herkent. We gaan het bos in, de hei op en ik volg jullie 1-2 uur. Vol herinneringen en een bijzondere ervaring rijker ga je weer naar huis. Of beter nog, ga je nog lekker samen nagenieten met een kop koffie of een lekker wijntje. In het geval van een nieuw gezinnetje (oftewel: er is een kindje geboren!) dan starten we lekker bij jullie thuis. Ik geef je vooraf een aantal tips ter voorbereiding. Als jullie willen gaan we daarna als het kan nog even naar buiten. Kies je pakket II of III? Dan heb je ook nog eens lekker snel een prachtig boekje in huis met de mooiste beelden uit de shoot! De totale beleving: kies dan de Full Story en ik schrijf een gedicht op maat dat je terugleest in je online gallery!

Familystory  max 5 personen

I:  Short Story €295,00
1 uur fotografie
30 digitale HR beelden in online gallery
(niet geschikt voor newborn)

II: Good story €349,00
1,5 uur fotografie 
50 digitale HR beelden in online gallery
Your Story Book 15 x 15 cm met 12 pagina’s

III:  Full story  €425,00
Ruim 2 uur fotografie (no rush)
75 digitale HR beelden in online gallery
Your Story Book 15 x 15 cm met 12 pagina’s
Your Story Tale: een gedicht op maat!
2 prints naar keuze op Fuji mat 13 x 19 cm

Max. 2 extra personen bij te boeken voor €15 pp
Reisvergoeding €0,35 ct per km vanaf 10 km rondom Veghel
Your Story Book is naar wens te upgraden en personaliseren

Wil jij écht een herinnering for life?! Klik dan hier!

We are more than family

we're like a really small gang

Op pad gaan met een familie raakt me elke keer weer. De band tussen een ouder en een kind, tussen broer en zus, of als je geluk hebt, met opa en oma, ontroert me.
De essentie pakken van wie jullie zijn als gezin met jullie kleine gekkigheidjes, de manier van naar elkaar kijken en om elkaar lachen, hoe je elkaar vasthoudt. Dat is ZO de moeite waard om vast te leggen en voor altijd te kunnen herinneren.

PS: Van elke Familystory doneer ik €5,00 aan Natuurmonumenten. De Nederlandse bossen en duinen zijn mijn werkplaats en ik wil heeeel graag dat ze zo mooi blijven als ze zijn.