WEDDINGSTORY

Let's talk about love

Een feest voor jullie samen waarin alles samenkomt: je lievelingsmensen, mooie bloemen, heerlijk eten, fijne drankjes, je lievelingsmuziek, een kampvuur, lichtjes en overal tussendoor en overheen: jullie liefde. Ik leg het vast vanuit mijn hart met een groot gevoel voor sfeer en emotie. Ik loop warm voor avontuurlijke, relaxte, intieme bruiloften. Tikje artistiek of boho? Een festivalfeeling? YES please!

Werkwijze

Jullie mailen me de datum en jullie wensen en we plannen een gesprek met een fijne kop koffie. Hebben we een klik? We’re off! Vergis je niet: I’m ALL about this! Ik stop dan ook mijn ziel en zaligheid in jullie verhaal en zet me vanaf de voorbereiding 200% in om de allermooiste beelden te maken. Ik stuur jullie een offerte op maat en na de eerste betaling staat jullie datum met dikke letters in mijn agenda (met een hartje erbij).

Op jullie dag ben ik soms heel dichtbij en soms bijna onzichtbaar. Ik maak jullie dagboek: van de grote momenten uiteraard, maar ook van de details die jullie zelf misschien wel niet zien, omdat je zo keihard aan het genieten bent van alles en iedereen om je heen. Momenten tussendoor, een hand op een knie, een knipoog van je beste vriend, een kleine traan. Omdat dáár de kern ligt van wie jullie zijn. Klinkt goed? Check gauw of jullie datum nog vrij is!

Weddingstory | vanaf  € 1595,-

Coffeedate (of online call)
6 uur fotografie
Min. 250 bewerkte beelden
Small Book of Love (16 pagina’s)
USB stick vol prachtplaten
Reiskosten tot 100 km rondom Veghel
(daarna 0,35 ct per km)

Extra uren fotografie €125,- per uur

Het allermooist komen mijn beelden tot hun recht in een Big Book of Love: een prachtig dik bruidsalbum waarin ik samen met jullie tot in detail het verhaal van jullie dag navertel. Ik vertel jullie hier graag alles over in ons kennismakingsgesprek.

Let's say YES!

Psssst!

Secretly planning een elopement? Getting married in another country? Or just don't speak Dutch but want me to be there?
I would LOVE to hear all about your wishes and dreams! Let me know and pop an email: info@storiesbyjosan.com

CONTACT ME