Plezier maken en herinneringen ophalen. Dat is van waaruit ik vertrek. Bijna ongemerkt maak ik plaatjes van een spontane lach of glinstering in iemands ogen. Op mijn beelden kijkt bijna niemand in de camera maar maak je ècht contact met elkaar. Ik zorg ervoor dat je samen in het moment zit en relaxed jezelf kunt zijn. Dat levert beelden op waarin je jezelf en je lievelingen herkent. We gaan het bos in, de hei op en ik volg jullie 1-2 uur. Vol herinneringen en een bijzondere ervaring rijker ga je weer naar huis. Of beter nog, ga je nog lekker samen nagenieten met een kop koffie of een lekker wijntje.

In het geval van een nieuw gezinnetje (oftewel: er is een kindje geboren!) dan starten we lekker bij jullie thuis. Ik geef je vooraf een aantal tips ter voorbereiding. Als jullie willen gaan we daarna als het kan nog even naar buiten. Kies je pakket II of III? Dan heb je ook meteen een tastbare herinnering in huis in de vorm van een prachtig album. All the way? Kies dan de Full Story en je krijgt een er een luxe koffietafelboek én prints bij. The rockstar experience.

Familystory 

I:  Short Story €295
1 uur fotografie
20 digitale HR beelden in online gallery, 1 jaar toegang
(niet geschikt voor newborn)

II: Good story €349
1,5 uur fotografie 
50 digitale HR beelden in online gallery, 1 jaar toegang
Familybook small, verrassingsalbum 15 x 15 cm met 12 pagina’s

III:  Full story  €549  the Rockstar Experience
Ruim 2 uur fotografie (no rush)
Alle mooie digitale HR beelden in online gallery, 1 jaar toegang
Luxe coffeetable book:
-25 x 25 cm met linnen cover
– jullie lievelingsfoto’s full spread erin en namen in gouden letters voorop
-2 prints naar keuze om meteen in te lijsten

Reisvergoeding €0,45 ct per km vanaf 10 km rondom Veghel
Your Story Book is naar wens te upgraden en personaliseren
Ik fotografeer alleen gezinnen, geen familiegroepen

Wil jij écht een herinnering for life?! Klik dan hier!

We are more than family

we're like a really small gang

Op pad gaan met een familie raakt me elke keer weer. De band tussen een ouder en een kind, tussen broer en zus, of als je geluk hebt, met opa en oma, ontroert me.
De essentie pakken van wie jullie zijn als gezin met jullie kleine gekkigheidjes, de manier van naar elkaar kijken en om elkaar lachen, hoe je elkaar vasthoudt. Dat is ZO de moeite waard om vast te leggen en voor altijd te kunnen herinneren.

PS: Van elke Familystory doneer ik €5,00 aan Natuurmonumenten. De Nederlandse bossen en duinen zijn mijn werkplaats en ik wil heeeel graag dat ze zo mooi blijven als ze zijn.