Plezier maken en herinneringen ophalen. Dat is van waaruit ik vertrek. Bijna ongemerkt maak ik plaatjes van een spontane lach of glinstering in iemands ogen. Op mijn beelden kijkt bijna niemand in de camera maar maak je ècht contact met elkaar. Ik zorg ervoor dat je samen in het moment zit en relaxed jezelf kunt zijn. Dat levert beelden op waarin je jezelf en je lievelingen herkent. We gaan het bos in, de hei op, of blijven gewoon heerlijk rondom huis, en ik volg volledig jullie flow. Vol herinneringen en een bijzondere ervaring rijker ga je weer naar huis. Of beter nog, ga je nog lekker samen nagenieten met een kop koffie of een lekker wijntje. Bij bijna elke shoot krijg je een prachtig album én prints cadeau. Omdat ik heilig geloof in de kracht van beelden in een boek of aan je muur. Alle sessies zijn inclusief kennismaking call om een plannetje te smeden, tips om je voor te bereiden, 15 km reiskosten rondom Veghel, en 1 jaar toegang tot je eigen online gallery. De foto’s krijg je op hoge resolutie en websize. Alle albums zijn naar wens te personaliseren.

I:  Short Story €379
1,5 uur fotografie • f
otoserie met min. 30 beelden • verrassingsalbum 15×15 met 12 pagina’s

II: Good Story €469 (meest gekozen)
tot 2 uur fotografie • fotoserie met min. 50 beeldenslideshow • verrassingsalbum 20×20 cm met 16 pagina’s • 3 prints (20×30) om meteen in te lijsten

III:  Full story  €599 (meest compleet)
tot 3 uur fotografie om heerlijk rustig aan te doen • alle mooie foto’s • slideshow • luxe coffeetable book: 25 x 25 cm met linnen cover, gouden namen voorop en jullie lievelingsbeelden full page erin • 5 prints (20×30) om meteen in te lijsten

Ik fotografeer alleen gezinnen (een huishouden), geen families tegelijk

Wil jij écht een herinnering for life?! Klik dan hier!

We are more than family

we're like a really small gang

Op pad gaan met een familie raakt me elke keer weer. De band tussen een ouder en een kind, tussen broer en zus, of als je geluk hebt, met opa en oma, ontroert me.
De essentie pakken van wie jullie zijn als gezin met jullie kleine gekkigheidjes, de manier van naar elkaar kijken en om elkaar lachen, hoe je elkaar vasthoudt. Dat is ZO de moeite waard om vast te leggen en voor altijd te kunnen herinneren.

PS: Van elke Familystory doneer ik €5,00 aan Natuurmonumenten. De Nederlandse bossen en duinen zijn mijn werkplaats en ik wil heeeel graag dat ze zo mooi blijven als ze zijn.