PORTRAITSTORY

Hello world

Mooie portretfoto's doen iets met je. Als kijker maar zeker als geportretteerde. Ik wil jou als de mooiste, meest authentieke, jij vastleggen. Ik wil dat je het beeld zo mooi vind, dat je het aan de muur wil hangen. Goede foto's zijn een must als ondernemer maar ook echt zo waardevol als je iets overwonnen hebt, iets wil vieren, of om welke andere reden dan ook graag mooie foto's van jezelf wil. Ik ga heel graag met je op pad. Een Portraitstory maak ik vanuit gevoel, met oog voor sfeer en detail. We gaan op zoek naar jouw eigenheid en verhaal. Je krijgt van mij een mix van artistieke foto's en sprankelende portretten.

Portraitstory | € 255,00

1 persoon
1 uur fotografie
10 bewerkte beelden naar keuze in online gallery
Locatie in overleg
Reiskosten 0,45 ct per km
(Extra beelden bij bestellen kan)

Voor commercieel gebruik van de foto’s gelden andere tarieven en voorwaarden. Een sfeervolle, rake serie maken voor authentieke ondernemers vind ik heel fijn om te doen. Neem contact met me op en ik vertel je er alles over.

Jaaaa wil ik!

Lieve woorden

'Merci voor je inzichten, empathie en jouw superpower in authentieke fotografie. Op je levenswijsheid, je support en bovenal je gouden hart dat iedereen benadert met zachtheid en humor. Een gouden tip dus als je een fotograaf zoekt, want iemand boeken bij wie je jezelf goed, mooi en gewaardeerd voelt, reflecteert ALTIJD in foto’s.'
-Loes van Look

@wildflowersandwodka