Documenting your daily family life is equally important as your weddingday

Picture this: een prachtig Storybook, vol prachtplaten van jouw gezin of van jullie liefde. Een erfstuk vol verhaal om door te geven aan je kinderen, en vooral om heel vaak zelf in te duiken. Om te zien en te herinneren: Zó zijn wij. Zo wáren wij.
De kleinste dingen herbergen de grootste verhalen. En het zijn nou net die dingen die je later vergeet, omdat ze zo gewoon waren. Je neemt ze voor lief, omdat het nou eenmaal gaat hoe het gaat. Maar dat voor lief nemen.... dat is where I come in. Hoe jullie wakker worden, ontbijten, zij in zijn overhemd, de chaos aan de keukentafel, misschien de vloer bezaaid met speelgoed. Verse broodjes halen, koffie zetten of halen. Knuffelen, troosten, zijn. Al die dagelijkse 'gewone' momenten vormen later de parels: zó waren jullie vroeger. Als je dat op beeld hebt is dat de grootste schat die je kunt meegeven aan je kinderen, en zelf in je bezit hebt om steeds opnieuw van te genieten. Ik geef je deze herinnering voor altijd. Jullie zijn NU zo ongelooflijk de moeite waard om vast te leggen.

The Homeland Sessions

Beeld je dit eens in.
Als jullie nog heerlijk in bed liggen sta ik op de stoep en ik blijf tot na de middag mee rondscharrelen. Een heerlijke zaterdagochtend of luie late middag bijvoorbeeld. Ontbijten in pyjama, zij in zijn overhemd, samen de keuken op z’n kop zetten of een heerlijk koffietje halen in jullie favoriete tentje.
Een echte doordeweekse gezinsdag, misschien niet je eerste gedachte voor een shoot, maar I promise: dit wil je je later herinneren: het ophalen uit school, thee aan tafel, ravotten in het bos. Ook te boeken als jullie ergens aan het kamperen zijn of in de eerste weken met een pasgeboren kindje. Extra gaaf: je krijgt er een te gek Storybook bij zodat je je grootste trots meteen in boekvorm in handen hebt. Om voor altijd te koesteren.

The Homeland Sessions | vanaf €775
-tot 5 uur fotografie
-online gallery met alle mooie beelden, zorgvuldig nabewerkt
-2 prints van 20 x 30 cm om meteen in te lijsten
-Storybook M: 20x 2o cm 12 pagina’s
-reiskosten tot 100 km rondom Veghel

Oh yes dit gaan we doen!