Documenting your daily family life is equally important as your weddingday

Picture this: een prachtig Family Book, vol prachtplaten van jouw gezin. Een erfstuk vol verhaal om door te geven aan je kinderen en elke keer opnieuw in te duiken: om te zien en te herinneren: Zó zijn wij. Zo wáren wij!
De kleinste dingen herbergen de grootste verhalen. En het zijn nou net die dingen die je later vergeet, omdat ze zo gewoon waren. Je neemt ze voor lief, omdat het nou eenmaal gaat hoe het gaat. Maar dat voor lief nemen.... dat is where I come in. Hoe jullie wakker worden, ontbijten, de chaos aan de keukentafel, de vloer bezaaid met speelgoed. Helpen met aankleden, naar de bakker gaan, koffie zetten met koekjes. Vallen en troosten. Al die dagelijkse 'gewone' momenten vormen later de parels: zó waren jullie vroeger als gezin! Als je dat op beeld hebt is dat de grootste schat die je kunt meegeven aan je kinderen, en zelf in je bezit hebt. Jullie zijn NU zo ongelooflijk de moeite waard om vast te leggen.

Er zijn twee Sessions: Lazy Morning en Endless Day

The Homeland Sessions: Lazy Morning

Homeland Session || Lazy Morning || €745

Voordat jullie wakker worden sta ik op de stoep en ik blijf tot na de middag mee rondscharrelen. Een heerlijke zaterdag- of zondagochtend bijvoorbeeld. Als jullie samen wakker worden, ontbijten in pyjama’s, de keuken op z’n kop zetten en koekjes bakken. Of juíst een doordeweekse dag: het ophalen uit school, thee aan tafel en ravotten in het bos. Ook te boeken als jullie ergens aan het kamperen zijn of in de eerste weken met een pasgeboren kindje. Extra gaaf: je krijgt er een te gek Familybook bij zodat je je grootste trots meteen in boekvorm in handen hebt. Om voor altijd te koesteren.

Lazy Morning is inclusief:
-tot 5 uur fotografie
-online gallery met alle mooie beelden, zorgvuldig nabewerkt
-2 prints van 20 x 30 cm om meteen in te lijsten
-Familybook 20x 2o cm met linnen cover, 12 pagina’s
-reiskosten tot 100 km rondom Veghel, daarna 0,45ct per km
-Upgrade naar een groter, dikker of meerdere albums mogelijk

Oh yes dit gaan we doen!

The Homeland Sessions: Endless Day

Homeland Session || Endless day || €1295

De full story! Als jullie wakker wakker worden sta ik op de stoep en ik ga pas naar huis als de dag bijna om is. Om alles vast te leggen wat voor jullie misschien normaal is. No rush, want we hebben de hele dag! Ik volg jullie om de essentie van wie jullie zijn te vangen op beeld en die voor altijd te koesteren. Jullie hebben hiermee een golden memory in handen: A day in your life, met een prachtig Storybook (luxe album) als tastbaar resultaat.

Endless day is inclusief:
-tot 8 uur fotografie
-online gallery met alle mooie beelden, zorgvuldig nabewerkt
-4 prints 20 x 30 cm om meteen in te lijsten
-Familybook Medium 20 x 20 cm met linnen cover, 14 pagina’s
-reiskosten tot 100 km rondom Veghel, daarna 0,45ct per km
-upgrade naar een groter, dikker of meerdere albums mogelijk

LET'S SAY YES!