WEDDINGSTORY

Let's talk about love

Een droomdag voor jullie samen waarin alles samenkomt: je lievelingsmensen, fijne muziek, heerlijk eten en drinken en overal tussendoor en overheen: jullie liefde. Ik leg het vast vanuit mijn hart met een groot gevoel voor sfeer en emotie. Ik loop warm voor avontuurlijke, relaxte, intieme bruiloften. Bruidsparen die eigenwijze keuzes maken om dichtbij zichzelf te blijven. Die de liefde willen vieren zoals zij willen, weg van de gebaande paden. Klinkt als jullie? Let me know and I'll be there.

Werkwijze

Ik fotografeer maar een aantal bruiloften per jaar so: get in touch! Vul het contactformulier zo uitgebreid mogelijk in en ik mail jullie terug. Hebben we een klik? We’re off! Vergis je niet: I’m ALL about this. Ik stop mijn ziel en zaligheid in jullie verhaal en maak het tot mijn missie om dat zo mooi mogelijk in beeld na te vertellen. Ik stuur jullie een offerte op maat en na de eerste betaling staat jullie datum met dikke letters in mijn agenda (met een hartje erbij).

Op jullie dag ben ik soms heel dichtbij en soms bijna onzichtbaar. Ik maak jullie dagboek: een complete, verhalende reportage van de grote momenten, maar zeker ook van de kleine. Van de details waar zoveel aandacht aan is besteed. Van momenten die jullie zelf misschien wel niet zien; een hand op een knie, een knipoog van je beste vriend, een kleine traan. Omdat je zo keihard aan het genieten bent van alles en iedereen om je heen.  Ik vertel jullie verhaal na in beeld om voor altijd te koesteren.

Weddingstory | vanaf  € 1595,- inclusief:

Coffee date of online call
5 uur fotografie
Minimaal 250 bewerkte beelden in gallery (1 jaar online)
Mini album
Reiskosten tot 100 km rondom Veghel
(daarna 0,35 ct per km)

Extra uren fotografie €135,- per uur tot max 9 uur totaal.
Gemiddeld boeken bruidsparen mij 8/9 maanden van tevoren.

Het allermooist komen mijn beelden tot hun recht in een Coffeetable Book: een prachtig dik bruidsalbum waarin ik samen met jullie tot in detail het verhaal van jullie dag navertel (vanaf €400). Ik vertel jullie hier alles over in een kennismakingsgesprek.

Let's say YES!

Psssst!

Secretly planning een elopement? Getting married in another country? Or just don't speak Dutch and want to work together?
I have 3 spots for elopements/destination weddings a year. I would LOVE to hear all about your wishes and dreams! Let me know and pop an email: info@storiesbyjosan.com

CONTACT ME